Hírek

Sheffield Bradway alagút felújítása

Sheffield Bradway Timetable 2008

A menetrend a Bradway alagút felújítása miatt elrendelt vágányzár egyik napját dolgozza fel, ami 2008 szeptemberétől decemberig tartott. A vágányzár miatt a Chesterfield és Sheffield között közlekedő vonatoknak kerülőúton kellett járniuk, az úgy nevezett „The Old Road” vonalon.

A készítő (Chris) a vágányzári menetrend másolatát írta át, amit az úgynevezett STP (Short Term Planning) és a VSTP (Very Short Term Planning) tervezéssel állítottak elő a vasúttársaság munkatársai. A menetrend készítéséhez az adatokat a Network Rail-tól, Sheffield PSB-től és más szakemberektől kapta meg.

A „szolgálat” 00:00-tól kezdődik, a hajnali időszakban túlnyomó többségben tehervonatok közlekednek, a 4 és 5 óra között megkezdődik a személy és gyorsvonatok összeállítása, de a tényleges személy forgalom 05:10-től indul. A teljes menetrend 803 vonatot tartalmaz. A lezárt alagút csak a távolsági gyorsvonatokat és a tehervonatokat érinti, a gyorsvonatok a Chesterfield-Sheffield útvonal a terelés miatt a 17 perces menetideje 32 percig tart. A vonatok ezáltal bejárják a VW1-VW5-VW6-VW2-es képernyőt mielőtt megérkeznek a sheffieldi állomásra.

 

A menetrendeket nem tudtam tesztelni, ezért tapasztalataimat később a SimSig.hu/forum oldalon megosztom mindenkivel.

A menetrendet letölthetitek a simsig.co.uk fórumáról:  Sheffield Bradway Timetable 2008

Murai László (Snail Sims)

 

Tamogatóink:


 

Partnerek: