Hírek

10. SimSig találkozó Yorkban

Az elmúlt hónapokra a feszült várakozás volt jellemző a SimSig háza táján, mindenki a lassan, de biztosan készülő Trent központra fente fogát. Mint arról már beszámoltunk, a megjelenés meg is történt, ezzel párhuzamosan Sheffield is kapott egy kis frissítést, így e két progi össze is kapcsolható.

Mindeközben lázasan készültek a március 14-i, hagyományosan Yorkban megrendezett 10. SimSig találkozóra. Itt mutatta be az egyik fejlesztő, Clive D. W. Feather (az ő nevéhez köthető Royston, Cambridge és az eddigi legkisebb központ, a londoni metró Waterloo & City központja is, azaz a Drain) két legújabb "termékét":
London Euston és Wembley Suburban központokat.
 

London Euston és Wembley Suburban központok: (ezek is kapcsolódnak egymáshoz, valamint a North London Line majdani legfrissebb verziójához)
a Euston pályaudvar átépítésének előtti korszakát modellezik, ezenfelül Cambridge is átesik egy update-en, ennek részletei azonban számomra egyelőre nem ismertek. Megjelenésük a közeljövőben várható. A találkozóról további információ az angol fórumon simsig.co.uk.

Ezen kívül további központok is a láthatáron vannak, ezek megjelenéséről, illetve hogy konkrétan mely területekről van szó, jelenleg nincs információnk.

Az új kiadásokról igyekszünk mihamarabb tájékoztatást közölni.

Addig is ajánljuk a többi központ kipróbálását, melyek száma lassan eléri a húszat (jelenleg 17-en vannak)!

Pap Dávid István (Sünöcske)


 

Tamogatóink:


 

Partnerek: