Hírek

A fizetős Skót központok

Bizony a cím nem elírás. Az Skót központok végleges (javított) változatát mostantól pénzért árulják a program készítői. A fizetőssé tétel okairól nincs információnk. Eredetileg a Simsig 1997-es szimulációi ami a Network Rail-nek készültek szintén fizetősek voltak, amit utólag ingyenessé tettek.  

Négy központot vásárolhatunk meg:

  1. Central Scotland £15
  2. Cowlairs £10
  3. Edinburgh £20
  4. North East Scotland £15
  5. Mind a négy központ egyben £55

A négy központból Cowlairs kivételével korábban béta verzióként letölthető volt, és mivel a North East Scotlad időkorlátos és menetrend nélküliként került ki az Internetre ezért csak a Central Scotland és az Edinburgh volt játszható akár hálózatba kötve is. Amúgy a Cowlairs a Central Scotland része, így különálló központként sok értelmét nem látom, hacsak nem hálózati játéknál.

A központokat bárki letöltheti és feltelepítheti, ám használni csak akkor tudja, ha megvásárolja a simsig.co.uk shop-jában, ahol kódot kap a vásárló és azt beírja egy külön licenc modul programba amit nekünk kell feltelepíteni.

Azok a rajongók akik adományokat fizettek be a Central Scotland és az Edinburgh készítőinek azok ingyen licenc-et kapnak mind a négy központra! (érdemes adományozni, már ha van miből) 

Egy tipp:

Az új központokat én is feltelepítettem és megnéztem a licenc modult is. Mivel nem vásároltam meg használni nem tudtam. Ennek ellenére megnéztem a feltelepített könyvtárakat és lám mit találtam? A végleges változat menetrendjét!



Kipróbáltam a Central Scotland és az Edinburgh menetrendeket és tökéletesen működött. Bizonyára a "beta" változatokban vannak hibák, de ezekkel még nem találkoztam.

A telepítés előtt mindenképpen nevezzük át a régi exe fájlt a simsig mappában. 

Végezetül egy kis program segítségével sikerült a North East Scotlad központot is elindítanom az új változat menetrendjével, akit érdekel írjon e-mailt és elárulom a program nevét. (természetesen csak kipróbálásra telepítettem fel a programot és azóta letöröltem, tiszteletbe tartva a simsig.co.uk licenc szerződést!)

Snail Sims

 

Tamogatóink:


 

Partnerek: