HELP (segítség)

Fórum szabályzat

SimSig.hu fórum:

A fórum használatához regisztráció szükséges. A regisztrációs adatokat kitöltése után a megadott e-mail címre küldünk egy aktiváló linket. Az aktiválás után lépj be és használd a fórumot.

(Kérjük, hogy ne adjál meg értelmetlen felhasználói nevet.)
 

Irányelvek

A SimSig.hu fóruma az angol SimSig vasúti forgalomirányító programmal foglakozó szakmai fórum. A magyar www.simsig.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy a nyelvi akadályokon kívül a szimuláció pontos megismerésében és használatában segítsük minden forgalomirányító rajongónak. A SimSig magyar csapata folyamatosan olyan hasznos információkkal és segédprogramokkal látják el a felhasználókat, amik az angol vasútmániások számára mindennaposak és természetesek, pl.: angol vasút által használt jelzők, jelzések, forgalomirányítás, rövidítések, IECC bemutatás, fogalmak, szabályok, stb. A SimSig szimulációk ingyenesen letölthetők. Böngészd a www.simsig.co.uk oldalt.......

A SimSig.hu fóruma politikamentes. (a nem ide való hozzászólást automatikusan töröljük) Általános szabályzat

A SimSig.hu fórum tulajdonosa a fórum oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A fórumban szereplő hozzászólások az adott regisztrált felhasználók véleményét tükrözik, azzal a fórum tulajdonosa semmilyen közösséget nem vállal. A felhasználó a fórum használatával egyidőben minden jogot megad az üzemeltetőnek a tartalom szabad módosítására, szerkesztésére vagy végleges törlésére. Amennyiben a felhasználó személyes adatokat közöl a fórumon, úgy ezekkel kapcsolatban minden felelősség a felhasználót terheli. A hatályos törvényekbe ütköző, illetve erkölcsileg nem elfogadható hozzászólásokat töröljük. A fórum használatával egyidőben a felhasználó feltételek és fenntartások nélkül elfogadja a jelen szabályzatot.

A moderátorok indoklás nélkül törölhetnek egy hozzászólást (és az arra érkezett válaszokat), törölhetnek, egyesíthetnek témát, vagy módosíthatják a téma címét ha az:
- Sértő lehet a vitapartnerre, vagy más személyre nézve, - Személyiségi, illetve közösségi jogokat sért, - Adatvédelmi törvényeket sért, - Agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő, - A közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, vagy arra jelentkezést tartalmaz, - Más személyes adatait nyilvánosságra hozza, - Nem függ össze a vita tárgyával vagy a topic címével, - Egy már meglévő hozzászólást vagy topicot ismétel, - Korábban az elvek megsértéséért törölt hozzászólást idéz vagy ismétel, - Bújtatott vagy közvetlen reklámot tartalmaz konkrét cégre, termékre vagy szolgáltatásra vonatkozóan, - Egy fórumozó társat durván sértő, lejárató, alpári című vagy tartalmú, trágár szavakat tartalmaz, - Megsérti a levéltitkot, - Feltűnően és szándékosan akadályozza vagy zavarja a kulturált, folyamatos társalgást, - Azt technikai vagy tartalmi rombolásnak minősítik, - A szerkesztőket, moderátorokat minősítő, velük foglalkozó bejegyzés, kivéve az e célt szolgáló topicokon, - Nem érkezett egyetlen hozzászólás sem a témához a megnyitást követő egy hónap alatt, - Az adott téma nem ütközik az eddig felsoroltakba, de a Fórum tulajdonosa mégsem kíván annak nyilvánosságot biztosítani.

A moderátorok indoklás nélkül korlátozhatják, letilthatják a hozzászólót, ha:
- Rendszeresen, szándékosan a moderátori alapelvekbe ütköző módon vagy tartalommal szól hozzá, - Törölt hozzászólást idéz vagy visszamásol, - A nick-neve vagy e-mail-címe közismert közéleti vagy történelmi személyiség, népcsoport, szervezet vagy intézmény nevével egyezik, illetve arra utal, vagy azzal közvetlenül összekapcsolható, kivéve, ha a nick és a hozzászóló azonosságáról meggyőződtek, - A nick-neve a megtévesztésig hasonlít egy már korábban bejegyzett nick-névre, - A nick-neve obszcén vagy trágár kifejezés, rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés, burkolt, illetve nyílt reklámhordozónak tekinthető, - A választott nick-név jogszabályi értelemben védett, - A nickje más jogos és méltányolható érdekeit sértő név, - Tevékenysége jelen moderálási elvekkel ellenkezik, - A moderátor többszöri felszólításának ismételten nem tesz eleget.

Az SimSig.hu fenntartja a jogot a szabályzat és a feltételek módosítására melyeket a felhasználók minden esetben tudomásul, vesznek és elfogadnak Adatvédelmi nyilatkozat
A személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli a fórum. A fórumon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség lehet. A SimSig.hu tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. A SimSig.hu azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

Nemzetközi viszony A SimSig.hu nem hivatalos képviselője az simsig.co.uk-nak, és azzal semmilyen partneri vagy üzleti kapcsolatban nem áll. SimSig.hu is not an official SimSig support site and is not affiliated in any way with simsig.co.uk.

Welcome to the Hungarian site of the SimSig! This site was created by Hungarian fans of the English SimSig railway signalling software. The primary aim of this site is to support local fans with Hungarian translations of the English documentation and to provide a Hungarian on-line discussion board. Our secondary goal is with the time to prepare a summary of the English signalling system highlighting the differences between the English and Hungarian systems, practices and rules. For more information please browse the www.simsig.co.uk! 2008.11.08. Budapest Snail Sims Webmaster

2008.11.08. Budapest

Snail Sims
Webmaster

Tamogatóink:


 

Partnerek: