Hírek

Kilenc hónapos a Simsig.hu

Az elmúlt kilenc hónapban a SimSig.hu-nak az olvasó közönsége napi 60 főre nőtt. Túlnyomó többségben magyar szolgáltatók IP címeiről nézik és olvassák a weblapot. Ezenkívül 5-6%-ban külföldi látogatónk is akad, ide soroljuk a határon túli magyarokat, de az angolokat is.

Az oldal szerkesztését jelenleg négyen végezzük. Általában a külföldi leírások és anyagok fordításait tesszük közzé. Jelenleg 12 irányítóközpontot fordítottunk magyarra, a további hét pedig folyamatban. A Fogalmak száma is tízre bővült. A Help és a Lépésről-Lépésre menüpontok bővítése kicsit lelassult, ez köszönhető a jó időnek is, hiszen kevesebbet ülök a számítógép előtt, mint télen.

A fórumunk is jó ideje működik, de sajnos nagyon kevés a regisztrált felhasználó. Persze nekünk nagy segítséget jelent, mert megkönnyíti a fejlesztő munkát. Amit hiányolok, az a kezdő "forgalmista" kérdései, és a tapasztalatcsere. 

Ezért kérem minden látogató segítségét! Kérem, hogy az esetleges szerkesztési hibákat és hiányosságokat jelezzétek nekünk. Írjátok meg a véleményeteket a weblapról, az általatok olvasott cikkek hiányosságait és érthetőségét, valamint hogy mennyire találjátok azokat hasznosnak a SimSig programhoz. Ezenkívül a fórumról is írjatok meg mindent. Ha nem tudtok regisztrálni a fórumra küldjetek egy e-mailt és én elkészítem a regisztrációt nektek. (infokukacsimsigponthu)

 

A SimSig.hu csapata mostani munkái: Nazareth a SimSig-hez kiadott help fordításán dolgozik, amit a játék közben is használhattok majd (F1-es billentyűvel lehet majd előhozni).

Én a Swindon fordításán és a Lépésről-Lépésre következő cikkén dolgozom, a következő részben kicsit visszaugrunk a kezdetekre. Annyit elárulhatok, hogy a Royston központhoz készítem a gyakorló menterendet. 

A menetrendek szerkesztése: Jelenleg Waterloo 1985-ös menetrendjét Sünöcske készíti a (Waterloo béta verzió) alapján, a King Cross kitalált ütemes menetrendjén pedig IPG dolgozik, és Exeter 1985-ös fikció menetrendjét pedig jómagam szerkesztem. 


Köszönöm hogy segítetek a weblap szerkesztésében.
Valamint külön köszönet jár IST-nek a (Vonatmagazin.hu), hogy segíti népszerűsíteni a SimSig forgalomirányító szimulátort is.

Murai László (Snail Sims) 

Tamogatóink:


 

Partnerek: