Hírek

Ismét új központokat adtak ki!

{jcomments on}

Két új központot adtak ki a SimSig készítői. Az egyik központ a Marylebone, a másik a Fenchurch Street. Mindkét központ London fejpályaudvarai közé tartozik.

A Marylebone szimuláció méretét tekintve igen nagy kiterjedésű és több mellékvonalat és elágazást is irányíthatunk hasonlóan a KX-hez, szerencsére a központ képes az automata útbeállításra is (ARS) így akár egyedül is szórakozhatunk vele. A fővonalon (West Coast Main Line) ahol a közlekedő vonatokat egészen Birmingham központ határáig (még nincs) felügyelhetjük, vagy akár az Aylesbury és Claydon Junction vonalon kezelhetjük a vágányutat, ezenkívül a dél felől az Oxford felől érkező vonatokat irányíthatjuk. Sajnálatosan a központot csak fizetős változatban tették elérhetővé ami 19.95 fontba kerül (7000ft). Megszállottaknak és hálózati játékosoknak ajánlott.

A Fenchurch Street szimuláció a SimSig történelem legelső központja, amit most újra programoztak, hogy megfelelően fusson a legújabb System Files v3.248-as változattal. A központ London keleti fejpályaudvarának egyikét szimulálja, valamint a hozzá becsatlakozó vonalak egy részét. Mivel ezt a központot is csak fizetős változatban lehet kipróbálni bővebb leírást későbbre ígérek. A történelmi központ kötelező darabnak kell lennie minden SimSig rajongónak, aminek az ára csupán 5 font (1755ft)!

Bővebben: http://www.simsig.co.uk

Tamogatóink:


 

Partnerek: