Hírek

Új "korszak" a SimSig-ben!

Új "korszak" kezdődött a SimSig világában, ugyanis megérkeztek a 2.223.1-es verziójú rendszerfájlok. A régebbi központok még nem igénylik, de az új, illetve újabb verziójú irányító központok működtetéséhez már elengedhetetlen az új rendszer. Ennek örömére letölthető néhány régi központ, Exeter, Swindid és Westbury az új telepítőre átírt verziója is. Ezenkívül két béta központot is kipróbálhatunk, amennyiben regisztrálunk a simsig.co.uk oldalon.


A feljavított központok mindegyike összekapcsolható egymással hálózaton keresztül, valamint tartalmazza az egyéb újításokat, mint pl. az F11-es gombra előhívható "Isteni módot", ahol magunk generálhatunk hibákat vagy zárhatunk le vágányokat. Az újítások között vannak még a fűtőházakkal folytatott átszabott telefonbeszélgetések: ezentúl nem csak elfogadni van módunk a küldeni kívánt vonatot, hanem bizonyos időre vissza is utasíthatjuk azt. A kezdők nagy bánatára az újítások között van, hogy a SZÜNET (pause) alatt nem lehet jelzőket kezelni.

A béta központok közül a Brighton egy részletét próbálhatjuk ki (panel5, panel6), irányíthatjuk a főpályaudvarra érkező és induló vonatokat, valamint a szerelvényvonatok tolatásait.
A másik béta központ Oxted. Az Oxted a Croydon (béta) irányító központhoz csatlakozik délen. A központ területe csupán két képernyős, de a vonatforgalom ennek ellenére okozhat meglepetést. A béta központokról részletes beszámolót készítünk.


Tamogatóink:


 

Partnerek: