Hírek

Részletek Worksop és South Humberside-ról

Ahogy a készítők ígérték (és az előző cikkemben már beszámoltam róla), részleteket közöltek a két új területről. Térkép készült PDF formátumban a két központról, részletezve az alábbi munkaállomásokat is, valamint behatárolták a megjelenés várható időpontját is
A már említett térkép ide kattintva érhető el. Már első ránézésre feltűnhet, hogy milyen nagy területet ölel fel a két központ. Számolgatós kedvűek a térképhez mellékelt léptékvonal segítségével kiszámolhatják, hogy hány mérföldnyi vasút felett vehetjük majd át az irányítást. Annyit elárulok: nem kevés. A már megjelent midlandi (Trent és Sheffield) szimulációkhoz hasonlóan ezeknek a területeknek is várhatóan kétféle verziójuk lesz (jelenkor és '80-as évek). Utóbbi igen komoly kihívást jelenthet, ugyanis a környéken rengeteg szénbánya, erőmű és acélgyár is működött akkoriban. Ezek egy része még ma is aktív, tehát a jelenkori hálózaton sem fogunk unatkozni.

A megjelenés várható időpontja: a jövő hét folyamán. Várható azonban a 26-i találkozó után egy esetleges bugfix abban az esetben, ha valami elkerülte a teszterek figyelmét, és kibukik a találkozón.

 Pap Dávid István (Sünöcske)

Tamogatóink:


 

Partnerek: