Hírek

Újabb területeket jelentett be a SimSig csapata

Ahogy a cím is tükrözi, a SimSig fejlesztőgárdája nem tétlenkedik. Újabb két területtel gazdagodik a SimSig népes családja, melyek Sheffieldhez és Trenthez lesznek csatlakoztathatóak. A bejelentés persze nem szó szerint történt, hanem a már megszokott módon, a sorok mögött olvasva, illetve homályos utalások útján találhattam rá az örömteli információra.

A két új helyszín pedig Worksop és South Humberside. Előbbi terület csatlakoztatható Trenthez és Sheffieldhez (a Robin Hood Line Shirebrook állomásnál, valamint a Sheffield - Lincoln vonalon Kiveton Bridge állomásnál). South Humberside pedig minden bizonnyal Worksop területhez lesz csatlakoztatható. (Sheffield galéria), (Trent galéria)

Sajnos több információt nem találtam ezekről a szimulációkról, így a területek nagysága és bonyolultsága, a forgalom összetétele egyelőre nem ismert. A területek első fél-publikus béta verziói 2011. március 26-án debütálnak Wakefieldben, az éves tavaszi SimSig találkozón (sajnos nem tudok rá elmenni, pedig hihetetlenül közel leszek hozzá - Londonban). A rendezvény után talán már több információval fogunk rendelkezni.

Pap Dávid István (Sünöcske)

Tamogatóink:


 

Partnerek: