TerVez2

TerVez2 négyév után

Sokan kérdeztétek, honnan lehetne letölteni a programot, hogyan lehetne kipróbálni, netán csatlakozni a csapathoz. Volt, aki még licenszkulcsot is kapott egy időre, majd miután nem hosszabbítottuk ezeket, kérdezte, hogy miért. Már akkor is azt mondtuk, hogy közeleg a cél(egyenes), vagyis annak az ideje, amikor a Nagyközönség (beleértve Téged is!) kipróbálhatja a programot.

Az elmúlt 4,5 év munkája beérni látszik. A projektbe fektetett munkaórák száma immáron meghaladja a 20 000-t. Úgy gondoljuk, erre méltán lehetünk büszkék! Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a projekt semmiféle anyagi támogatást nem kapott az elmúlt idők során; önerőből, lelkesedésből fejlesztettük-készítettük el mindazt, amink van.

 

A közelmúlt már inkább a tökéletesre csiszolásról, szépítgetésről szólt; új, nagy volumenű fejlesztésekbe nemigen kezdtünk bele. A program ismert hibáit (többé-kevésbé J) kijavítottuk, a meglévő vonalakat teszteltük, készítettünk hozzájuk menetrendet, a megkezdetteket befejeztük.

Az elkészült munkáinknak egyelőre természetesen csak egy kis szeletét szeretnénk bemutatni, nem máshol, mint az október 10-12. között megrendezésre kerülő TEMOFESZT rendezvényen, amelynek a Magyar Vasúttörténeti Park ad otthont.

Ha szeretnéd kipróbálni a programot, de még inkább magadat, mint vasúti forgalomirányító, tisztelj meg minket bizalmaddal, és látogass el a rendezvényre! Nem fogod megbánni!

A rendezvényig még egyszer jelentkezni fogunk, még több információval, konkrétummal! Figyeld a postafiókod!

 

Örömteli várakozást kíván a TerVez2 csapata nevében,

Hajós Norbert, Szkupien Péter

Tamogatóink:


 

Partnerek: